• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Üye Başarı Hikayesi


 

BAŞARI HİKAYESİ
İsmim Mehmet ÖZÇETİNKAYA. Narco Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin sahibiyim. Firmamız Rusya pazarına girmiş durumda ihracat yapıyoruz. Ancak dış pazarlarımızı geliştirmek ve firmamızı Rusya’ da daha iyi duyurabilmek için neler yapabileceğimizi araştırıyorduk. 15.04.2015 tarihinde Kumluca Ticaret Borsası ihracatçı ve üyeleri toplayarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Moskova Belediye Başkanı Sn. Sergey SOBYANİN ve beraberindeki yer alan Rusya’nın önde gelen gıda, perakende, toptancı alıcı firmaları ile görüşme düzenlediğini bizlere duyurdu. Yeni pazarlar olabileceği fikrini verdiler ve bende gitmek istediğimi belirttim. Kumluca Ticaret Borsası görüşme ile ilgili tüm desteklerini sağladı. 16.04.2015 tarihinde Ankara’da ve 17.04.2015 tarihinde İstanbul’ da TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) bünyesinde görüşmeler yapıldı ve Rusya’nın önde gelen firmalarından “FOOD CİTY” firması ile anlaşma imzalandı.

Bu sayede Narco Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak Rusya Pazarında daha geniş bir kitleye ulaşabileceğiz. Hem firmamıza hem de ülkemize döviz açısından katkı sağlayabileceğiz.

Şahsım ve firma çalışanları olarak tüm desteklerinden dolayı Kumluca Ticaret Borsası’na teşekkür ederiz.

 

                                           

Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi

İsmim Dudu Kocabaş. Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanıyım.

Kooperatifimizi 2019 yılı başında kurmuş bulunmaktayız. Daha önceden Bim, Şok gibi firmalarla yöresel ürünlerimiz üzerinden anlaşmalar yapmıştık. Kooperatif olarak  ülke genelinde fuarlara giderek ürünlerimizi tanıtmamız gerekiyordu. Kumluca Ticaret Borsası bize fuar konusunda olanak sağladı ve 23-27 Ekim 2019 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek yöresel ürünleri fuarı olan YÖREX’e Yörük Türkmen Derneği aracılığı ile davet ederek ürünlerimizi tanıtmamıza vesile oldu.

Düzenlenen Fuarda birçok Kooperatif ve firmalar ile görüşmelerde bulunduk, numuneler gönderdik.

 

Kumluca Ticaret Borsası sayesinde Yöresel ürünlerimizi Türkiyedeki diğer kültürlere tanıtma fırsatımız oldu. Şahsım ve Kooperatifimiz adına bize göstermiş oldukları güler yüz ve desteklerinden dolayı Kumluca Ticaret Borsasına teşekkür ederiz.

 

                                              

 Yalçınkaya Naturel – Kadir Yıldız

İsmim Ferit Gürbüz. Yalçınkaya Naturel’de satış sorumlusu olarak çalışmaktayım.

 

Firmamız 2018 ve 2019 yıllarında Kumluca Ticaret Borsası vasıtası ile  Yöresel Ürünler Fuarı olan YÖREX’e katıldı. Fuarda Çörek Otu yağı, Keten Tohumu yağı, Keçiboynuzu pekmezi ve tozu, Nar ekşisi, Elma yağı vb. gibi ürünlerimizi tanıtma fırsatımız oldu.

 

Fuarda ikili görüşmelerizin yanı sıra, Ürünlerimizin doğallığından dolayı Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Korkuteli de düzenlenecek olan fuara davet aldık. Bu sayede ürünlerimizi daha geniş yelpazede tanıtma ve satış yapma imkanımız doğacaktır.

 

2 yıldır sağlamış oldukları imkanlar için Kumluca Ticaret Borsası Yönetimine ve Personeline çok teşekkür ederiz.