Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Kumluca Esnaf Odası Başkanı Selçuk Çınar, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Kumluca Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Eren ve Kumluca Sanayi Sitesi Başkanı Durmuş Tomaç ile birlikte Kumluca Belediyesi’nin düzenlediği 25. Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında kurulan Yörük Obalarında mahalle muhtarlarını ve yörük çadırlarını ziyaret ettiler.

Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde muhtarlar ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Oda ve STK başkanlarına yöresel yemeklerden ikramlar edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş, 25. Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında yapılan etkinliklere vatandaşların yoğun ilgisinin olduğunu vurgulayarak gelenek ve göreneklerin, kültürel miras olarak yaşatılmasında emeği ve katkısı olanlara teşekkür etti.