• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


30

Kumluca Ticaret Borsası, Covid-19 virüsü nedeniyle ekonomik sıkıntı çeken üyelerinin finansmana erişimini kolaylaştırmak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde uygulamaya konan Nefes Kredisini kullanıma sundu. 6 ay ödemesiz olacak kredi, 12 eşit parçada ödenebilecek.

Nefes Kredisine yönelik başvurular 1 Haziran Salı günü itibariyle başlatılmıştır. Üyelerimiz Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıf Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Akbank, Denizbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankası şubelerine kredi için başvuru yapabileceklerdir.

İlgili Nefes Kredisinin şartlar aşağıdaki gibidir.

  • Üyelerimizin kullanacağı kredi; 6 ay anapara ve faiz ödemesiz, sonrasında 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam 18 ay vadeli, kullandırılacak kredinin brüt faiz oranı ise yıllık %17,50 olacaktır.
  • Protokol imzalanan Bankalar KGF’ye ödenecek %0,03 (onbinde üç) kefalet başvuru bedeli ve komisyonu ile %1 banka komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf ve komisyon talep etmeyecektir.
  • 2020 yılı cirosu 1 milyon TL altında olan işletmeler azami 50.000 TL, 1 Milyon TL ve 10 Milyon TL (dahil) arasında cirosu olan işletmeler azami 200.000 TL kullanabilecektir.
  • Kredi kullandırımında maddi teminat istenmeyecektir.
  • Üyelerimiz krediye başvurabilmek için öncelikle “Nefes Kredisi başvurusu içindir.” ibareli faaliyet belgesini Borsamızdan almaları gerekmektedir.

Nefes Kredisinin tüm Üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.

Okunma Sayısı: 670
resim