• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


24

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX ilk kez Türkiye’nin 81 ili ve KKTC’nin Yöresel Ürünlerini bir araya getirdi.

Fuar açılışına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, birçok ilin valisi, oda ve borsa başkanları ve kalkınma ajansları yetkilileri katıldı. Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş ve Meclis Başkanımız Mehmet Özçetinkaya katıldı.

Fuara katılan Birlik Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Antalya Ticaret Borsası Başkanımız Ali Çandır, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Davut Çetin, Kumluca Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu, Başkan yardımcısı Mehmet Toprak, Finike Belediye Başkanımız Mustafa Geyikçi, İç ticaret Genel Müdür yardımcısı Hakan Çalış ve yöre halkımız standımızı ziyaret ederek yöresel ürünlerimiz olan Finike Portakalı, Çörek otu yağı, Tarhana, yaş sebze meyve vb. gibi ürünlerimizi incelediler. Fuarda standımıza gelen inceleyen tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Okunma Sayısı: 1572
resim