• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


12

Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş ve Genel Sekreterimiz Eşref Aydın katıldı.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 14’üncü kez düzenledikleri toplantı ile seriyi tamamladıklarını ve tüm Türkiye’ye ulaştıklarını ifade etti. Toplantıya ev sahipliği yapan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür eden Hisarcıklıoğlu şunları söyledi: “Aramızda Antalya, Burdur, Isparta, Denizli ve Muğla’dan gelen iş insanı var, oda borsa başkanları var. Biz aslında Antalya ile birlikte tüm Türkiye’yi bitirmiş oluyoruz. Reel sektör ve finans sektörü el ele bütün Anadolu’yu gezdik. Sizlerin sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemiş olduk.”
Toplantıya geçmeden önce TBB ve Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın ise sera yatırımlarına ilişkin olarak verdikleri kredi paketi hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
Toplantının ardından Başkanımız Fatih Durdaş TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile birebir görüşme yaparak Bölgemizde yaşanan Hortum felaketi, Hallerin durumu ve yaşanan finansal sıkıntılarla ilgili taleplerini iletti.

Okunma Sayısı: 1911
resim