• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber


26

 24 Haziran’da yapılacak genel seçimler ile ilgili açıklama yapan Kumluca Ticaret Borsası (KUTBO) Başkanı Fatih Durdaş, “Parti gözetmeksizin bölgemizden kim aday gösterilirse gösterilsin o adayı destekleyeceğiz” dedi.

Batı Antalya bölgesine üvey evlat muamelesi yapıldığını hatırlatan Fatih Durdaş, “bölgemize yıllardır üvey evlat muamelesi yapılıyor. Batı Antalya bölgesi turizmiyle, tarımıyla Türkiye’nin başkentidir. Kaş İlçemiz butik otelin başkenti. Demre ilçemiz her yıl milyonlarca turistin hacı olmaya geldiği Noel Baba kilisesiyle turizmin başkentidir. Finike ilçesi narenciyenin başkentidir. Kumluca İlçesi örtü altı seracılığın yani tarımın başkentidir. Bölgemiz, Türkiye ekonomisinde büyük söz sahibiyken, TBMM’nde temsil edilmede üvey evlat muamelesi görmüştür” dedi.

Bölgemizden gösterilecek adayın milletvekili olmayı bırakın tarım bakanı olması gerektiğine inandığını söyleyen Durdaş sözlerini şöyle sürdürdü:
“24 Haziran’da yapılacak seçimlerde bölgemizi temsilen çıkacak milletvekili her kim olursa olsun biz sivil toplum kuruluşları olarak desteğimizi tam olarak vereceğiz. Daha önce ki dönemde seçilen milletvekillerimizin bölgemiz için nasıl çalıştığı aşinadır, göz önündedir. Tarımımızın sorunlarını, sıkıntılarını gidermek için her zaman bizlerle beraber olmuşlardır. Yine bölgemizden adaylar çıkması bölgemiz tarım ve turizmi için önemli olacağı düşüncesindeyim. Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan bölgemizi iyi bilen birinin aday gösterilmesi ve tarımın sorunlarını en iyi aktaracak kişinin bölgemizden olacağına inanıyoruz. Bölgemizden çıkacak milletvekilinin tarım bakanı olması gerektiğine inanıyoruz.”

Okunma Sayısı: 2017
resim