• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber

Entries for Mart 2022

31
KEMAL BİLAL ÖNER'DEN BORSAMIZA ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi Eski Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner, Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş’ı makamında ziyaret ederek. “Bir Çiftçinin Gözünden Antalya Tarım Sorunları ve Çözüm Önerileri'' başlıklı raporunu takdim etti. Ziyarette Antalya tarım sorunlarının anlatıldığı rapor hakkında istişare edildi. Yapmış oldukları çalışmalarından ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz

[Devamını oku...]

27
KUMLUCA EXPO FUARIMIZA KATILAN KATILIMCILARIMIZA PLAKETLERİNİ TAKDİM ETTİK.
25-27 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlemiş olduğumuz Kumluca Expo Domates İhtisas Fuarımıza katılan katılımcılarımıza plaketlerini takdim ettik.

[Devamını oku...]

26
KUMLUCA EXPO DOMATES İHTİSAS FUARIMIZ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN "DOMATES TEMALI YEMEK"  YARIŞMASI DÜZENLENDİ.
KumlucaExpo Domates İhtisas Fuarı kapsamında Domates temalı yemek yarışması yapıldı.

[Devamını oku...]

26
KUMLUCA EXPO DOMATES İHTİSAS FUARIMIZ KAPSAMINDA  GERÇEKLEŞTİRİLEN "TARIMDA KUMLUCA'NIN YERİ" KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ.
KumlucaExpo Domates İhtisas Fuarı kapsamında Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Hüseyin Kalkan Moderatörlüğünde Ziraat Yüksek Mühendisi Zekai İlter, Ziraat Yüksek Mühendisi Cahit Özer, İşletmeci Sami Altıntaş, Çetinler Tarım İhracat Sorumlusu İzel Ece ve Üretici Hakan Gonur'un konuşmacı olarak katıldığı Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ve fuara gelen misafirlerin katılımıyla "Tarımda Kumluca'nın yeri" konulu panel düzenlendi.

[Devamını oku...]

25
KUMLUCA EXPO DOMATES İHTİSAS FUARI CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN KATILIMLARIYLA AÇILDI.
Kumluca Belediyesi, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, Kumluca Ziraat Odası ve Kumluca Ticaret Borsamız tarafından düzenlenen Kumluca Expo Domates İhtisas Fuarımızın açılışını Chp Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’nun katılımlarıyla gerçekleştirdik.

[Devamını oku...]

23
25-27 MART TARİHLERİNDE YAPILACAK OLAN KUMLUCA EXPO FUARI İÇİN DAVETİYELERİMİZİ DAĞITTIK.

25-27 Mart 2022 tarihlerinde yapılacak olan Kumluca Expo Fuarı için Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı‘yı , Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’i , ATSO Başkanımız Sayın Davut Çetin’i , Antalya Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Ali Çandır’ı , Antalya Ziraat Odası Başkanı Sayın Nazif Alp’i ve Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Sayın Ahmet Çetin’i ziyaret ederek davetiyelerini takdim ettik.

[Devamını oku...]

22
25-27 MART 2022 TARİHLERİNDE KUMLUCA FUAR ALANINDA YAPILACAK OLAN KUMLUCA EXPO FUARINA TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.
25-27 MART 2022 TARİHLERİNDE KUMLUCA FUAR ALANINDA YAPILACAK OLAN KUMLUCA EXPO FUARINA TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.
18
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 107. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİĞİNE KATILDIK.

Kumluca Kaymakamlığımızın düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 107. Yıl dönümü çelenk koyma törenine katıldık. Bu vesile ile başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı ve milleti uğruna göz kırpmadan canını feda eden aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

[Devamını oku...]

17
KUMLUCA EXPO İÇİN START VERİLDİ
Türkiye’nin tek Domates İhtisas Fuarı ‘’Kumluca Expo’’ Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca ‘da 25, 26, 27 Mart’ta gerçekleşecek.

[Devamını oku...]

17
TÜM ÜYELERİMİZİN VE YÖRE HALKIMIZIN BERAT KANDİLİNİ KUTLARIZ.
12
ÜYE ZİYARETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.
Akreditasyon sistemi çalışmalarımız kapsamında Üyelerimizi ziyaret ettik.

[Devamını oku...]

08
Tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.
04
Tarım topraklarının sürdürülebilir kullanımı e-çalıştayına tüm üyelerimiz davetlidir.