• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber

Entries for Mart 2020

29
28 Mart 2020 TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni
  https://www.tobb.org.tr/ekonomibulteni/Sayfalar/20.php
27
ÜYE AİDATLARI DUYURUSU
 
26
EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI İŞ'E DEVAM DESTEĞİ

 Değerli Üyemiz,
Oda ve Borsalarımızın kurucu ortağı olduğu KGF kefaleti ile "İŞ'E DEVAM KREDİ DESTEĞİ" 6 ay anapara ve faiz ödemesiz, toplam 36 ay vadeli ve yıllık %7,5 faiz oranlı kredi başvuruları Ziraat Bankası, Halk bank, Vakıf bank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankaları tarafından 26/03/2020 tarihinden itibaren alınmaya başlanacaktır. Üyelerimize duyurulur.

[Devamını oku...]

23
22 Mart 2020 TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni
 https://www.tobb.org.tr/ekonomibulteni/Sayfalar/20.php
23
ÖNEMLİ DUYURU

 Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek, sizlerin, çalışanlarımız ve toplumumuzun sağlığını korumak amacıyla Borsamız çalışma saatleri, 23.03.2020 Pazartesi gününden itibaren saat 12.00-16.00 arası olacak şekilde değiştirilmiştir. Sağlıklı günler dileriz.

[Devamını oku...]

20
EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI PAKETİ
 18 Mart 2020 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından açıklanan; koronavirüs salgınının etkilerini azaltmak için hayata ...

[Devamını oku...]

18
18 Mart Çanakkale Zaferi‘nin 105. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
 
17
Koronavirüs salgını sorun ve çözüm önerileri hakkında
Değerli Üyelerimiz, Son günlerde tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan Koronavirüs salgını nedeniyle; 📌İç pazarda durumdan etkilenen sektörler, 📌İhrac...

[Devamını oku...]

16
15 Mart 2020 TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni
 https://www.tobb.org.tr/ekonomibulteni/Sayfalar/20.php
12
İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA TÖRENİ

 Kumluca Kaymakamlığı tarafından Mimar Sinan Orta Okulu konferans salonunda düzenlenen, İstiklal Marşı’nın kabul edildiği günü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma törenine Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş ile katıldık.

[Devamını oku...]

12
6. DOMATEXPO FUARINA KATILAN FİRMALARIMIZI ZİYARET EDEREK TEŞEKKÜR ETTİK.

 Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş ve Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Köksal ile birlikte Fuarımıza katılan Firmalarımızı ziyaret ederek Fuarın güzel ve verimli geçmesi temennisinde bulunduk.

[Devamını oku...]

12
6. DOMATEXPO FUARIMIZ AÇILDI.

 Bu yıl Borsamız, Kutso ve Ziraat Odası koordinasyonu ile düzenlenen 6. DOMATEXPO Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

[Devamını oku...]

11
6. DOMATEXPO FUARIMIZA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

 Bu yıl 6. sı düzenlenecek olan Domates Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı (Domatexpo), 12 Mart Perşembe günü Saat:10:00'da Kumluca fuar alanında açılışı yapılacaktır. Açılışa tüm üyelerimiz ve yöre halkımız davetlidir.

[Devamını oku...]

09
Mart 2020 TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni
 https://www.tobb.org.tr/ekonomibulteni/Sayfalar/20.php
04
YARIŞMAYA KATILMAK İSTEYEN KATILIMCILAR DUYURULAR BÖLÜMÜNDEN YARIŞMA ŞARTNAMESİNE ULAŞABİLİRLER.
 
02
01 Mart 2020 TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni
 https://www.tobb.org.tr/ekonomibulteni/Sayfalar/20.php
02
İDLİB KAHRAMANIMIZIN BABA OCAĞINA TAZİYEDE BULUNDUK.

 İdlib’de hain saldırı sonucu Şehit Olan mehmetçiğimiz Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay KORKMAZ’ın Finike’nin Turunçova mahallesindeki baba ocağını ziyaret ederek taziyede bulunduk.

[Devamını oku...]

02
GARNİZON KOMUTANIMIZ J.BİNBAŞI MEHMET DEMİR'E TAZİYEDE BULUNDUK

 Kumluca Ticaret Borsası, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, Kumluca Esnaf Odası, Ziraat Odası, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf odası ve diğer sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Kumluca İlçe jandarma komutanlığımızı ziyaret ederek Garnizon komutanımız J.Binbaşı Mehmet Demir’e taziye ziyaretinde bulunduk.

[Devamını oku...]

02
Bahar Kalkanı Harekatı ile ilgili Türkiye'nin 81 ili oda ve borsalarıyla aynı anda ortak basın açıklaması yaptık

Kumluca Ticaret Borsası, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, Kumluca Esnaf Odası, Ziraat Odası, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf odası ve diğer sivil toplum kuruluşu temsilcileri Bahar Kalkanı Harekatı ile ilgili Türkiye'nin 81 ili oda ve borsalarıyla aynı anda ortak basın açıklaması yaptı.


[Devamını oku...]