• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber

Entries for Şubat 2022

26
ÜYELERİMİZİN GÜMRÜK SIKINTISI ÇÖZÜLDÜ.
İhracatçı Üyelerimizin talebi ile Bölgemizden Ukrayna ve Rusya'ya gidip geri dönen sebze ve meyve tırlarının Kapıkule sınır kapısında bekletildiği, Üyelerimizin de bu tırları başka Avrupa ülkelerine yönlendirmek istemesi sebebiyle oluşan gümrük işlemleri sıkıntısı dile getirildi. Taleplerimiz üzerine, Antalya'da yapılması gereken gümrük işlemleri, Kapıkule gar Gümrük kapısına yönlendirilerek çözüme kavuştu. Ürünlerin çürümemesi için gümrük işlemlerinde kolaylık sağlayan Başta TOBB Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU olmak üzere Gümrük ve Ticaret Bakanlığımıza ,Gümrükler Genel Müdürümüze teşekkür ederiz.

[Devamını oku...]

26
RUSYA İLE UKRAYNA ARASINDAKİ KRİZDEN ETKİLENEN ÜYELERİMİZİN GÜMRÜK SIKINTISI ÇÖZÜLDÜ.
İhracatçı Üyelerimizin talebi ile Bölgemizden Ukrayna ve Rusya'ya gidip geri dönen sebze ve meyve tırlarının Gümrük sıkıntısı çözüldü.

[Devamını oku...]

24
KUMLUCA VERDİ DAİRESİNDEN BORSAMIZA ZİYARET

Kumluca Vergi Dairesi Müdürümüz Kenan İLÇİ, Gelir Uzmanı İsmail Karakaş ve Gelir Uzman yardımcısı Celal Filikçi 33. Vergi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih DURDAŞ' ı makamında ziyaret etti.

[Devamını oku...]

10
TOBB KUMLUCA'DA OKUL YAPACAK

Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin faaliyet gösterdiği 154 ilçede 154 okul yapılacağını açıkladı.

[Devamını oku...]