• Kumluca http://www.booked.net/
    +16°C

Haber

Entries for Şubat 2019

12
REEL SEKTÖR VE FİNANS SEKTÖRÜ DİYALOG TOPLANTISI YAPILDI.

  Reel Sektör ile Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı, Antalya Su Otel’de gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın öncülüğündeki toplantıya Banka genel müdürleri, Oda Borsa başkanları, Banka bürokratları ile çok sayıda iş insanı katıldı. 

 

[Devamını oku...]

06
MİLLET İTTİFAKINDAN BORSAMIZA ZİYARET

 Millet İttifakı CHP Kumluca Belediye Başkan Adayı Mustafa Köleoğlu, CHP İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz, Chp Kadın Kolları Başkanı Rabia Demir, İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, ve İlçe Teşkilatları Borsamızı ziyaret ettiler. 
Yapılan ziyarette Borsamız adına Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Durdaş ve Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Köksal hazır bulunurken, Ülkemiz ve Bölgemizin ekonomisi, Tarımı ve güncel konularda görüş alışverişinde bulunuldu. 
Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Durdaş CHP Kumluca Belediye Başkanı Adayı Mustafa Köleoğlu’na 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diledi.

[Devamını oku...]